Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Pris Info

Hvad koster det

Hvad koster en låsesmed

Hvad koster en låsesmed?
At blive låst ude kan i mange tilfælde være en ret dyr historie, hvis du skal hyre en låsesmed, især hvis det sker om aftenen eller weekenden. Som de fleste andre handler opkræver disse også en timepris, så det afhænger selvfølgelig også af, hvilken type service du efterspørger. Priserne kan også variere noget hos forskellige selskaber. Kun blandt dem, der er aktive i København-området, er der prisforskelle, hvor en smed i Amager  tager godt 500 DK i timen, mens en, der er et kort stykke uden for byen, tager omkring 450 DKK.

Påkrævet tid og materialer
Som sagt opkræver en låsesmed i København normalt en arbejdsomkostning i timen, og hvis du søger lidt på nettet, vil du se, at det ofte ligger et sted mellem DKK 450 og 500 i timen. Eksemplet med låsesmeden på amager der opkræver en højere omkostning, har dog formentlig grund til at gøre det, enten fordi virksomheden har et godt ry eller simpelthen fordi efterspørgslen er større på det område.

Udover lønomkostninger kan du naturligvis også regne med omkostninger til det materiale, der skal bruges. Hvis du har mistet dine nøgler, anbefales det, at du udskifter låsen og så tager det både et stykke tid at arbejde låsen op og derefter at udskifte den. Hvor meget en lås koster afhænger meget af kvalitet og fabrikat. Hvis du derimod har låst din nøgle inde i boligen og dermed ikke skal udskifte låsen, kan problemet løses på et par minutter.

Vid akut låsesmed på Amager f.eks.
Efter arbejdstid på hverdage, som aften og nat og i weekenden, kan du regne med at betale ekstra for en låsesmed. Smeden på Amager opkræver for eksempel et vagtgebyr på 500 DKK efter kl. 22 og 800 DKK i weekenden. Er du låst ude og ikke har nogen steder at tage hen, er det selvfølgelig nødvendigt at ansætte nogen, selvom det bliver dyrere. Ved mindre akutte problemer kan det være en fordel at vente til næste hverdag for at undgå vagtudgifter.

Rejse
Hvis du bor på Amager og planlægger at hyre en låsesmed Amager, som er der, skal du ikke regne med de store rejseomkostninger, fordi firmaet er i nærheden. Men hvis du bor i Lyngby sp er de smart at vælge en låsesmed i Lyngby. Hvis han derimod har meget at lave, og du har brug for hjælp til at løse et problem, der ikke kan vente, kan det være, du skal vælge et andet firma, der er i byen. Jo længere afstanden er, jo højere er omkostningerne ved at rejse frem og tilbage. Nogle opkræver også her i timen, mens andre opkræver per kilometer. Dette kan være værd at tjekke ud, før du ansætter nogen, så du ved, hvad du kan forvente.

Skal du hyre en låsesmed, kan det være smart at bede om tilbud og referencer fra forskellige firmaer, inden du beslutter dig, i hvert fald i de tilfælde, hvor problemet ikke er akut. Omkostningerne kan variere meget for samme type service og ved at sammenligne kan du sikre dig ikke at betale for meget.

Få flere svar på spørgsmål her: https://www.hvadhvorhvordan.dk/  og Dbit Magazine https://dbit.dk/

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post