Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Pris Info

Hvad koster det

Hvad koster en elektriker

Hvad koster en elektriker


I København er priserne forskellige for at hyre en elektriker, du kan ret hurtigt se, hvis du taler med et par forskellige firmaer.

Det mest almindelige er, at du betaler et leveringsgebyr og en timepris afhængig af opgaven. Er der tale om en enklere servicesag, skal du ofte regne med en minimumsafgift på 3-4 timer for at hyre en dygtig og erfaren elektriker Amager f.eks. . Omhandler opgaven en installation af en større type, er det som regel i stedet muligt at få et tilbud med et estimeret timetal eller en fast pris. Nedenfor er et par forskellige eksempler på job, der kan tjene som en støtte til at få et indtryk af, hvad forskellige typer opgaver kan betyde for omkostningerne.

Hyr en elektriker til...
Installer en lampe, og du kan regne med, at de fleste elselskaber vil oplade pr. time. Hvilket også er mest værdifuldt for dig som kunde. Årsagen er, at jobbet for en elektriker ofte er så hurtigt at udføre, at muligheden for at få en fast pris ofte er markant højere. En ting du kan regne med i dette tilfælde er at betale et minimumsgebyr, der ofte kan overstige den tid, det tager at udføre installationen. Det er heller ikke ualmindeligt, at der kommer et leveringsgebyr på. Afhængigt af lampen og hvordan kablerne er ført, kan du forvente, at en elektriker i København udfører arbejdet på en til to timer.

At trække strøm i et nyt køkken er et meget mere omfattende arbejde end ovenstående. Et køkken har ofte en række forskellige el-opgaver, og det vil sikkert også kræve flere materialer at udføre. Her anbefales det at bestille tid med en elektriker på stedet og gennemgå hvad der skal til for at få mulighed for input men også få et tilbud på det udførte arbejde. Bed om at genberegne et tilbud pr. time og en fast pris. Det er umuligt at give et omkostningsoverslag, men forvent omkring 20-40 tusinde kroner eksklusiv moms for arbejdet. Ventilations løsninger til fugtig kælder osv. plejer ikke at koste lige så meget. 

I København er det nemt at finde dygtige elektrikere
De fleste kender en tømrer eller bygmester, men ikke alle kender en elektriker i København. Hvis du ikke har personlige kontakter, kan du ofte spørge det kontraherende byggefirma om anbefalinger i forbindelse med en renovering. De fleste byggefirmaer arbejder med en elektriker i København, som de er vant til at arbejde sammen med. Bor du i en ejerlejlighed og har brug for hjælp til en enklere servicesag, har foreningen som regel gode kontakter, som også kender til området.

Læs mere på pris-info.dk

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post